Jaguar- dealer Stern
 
JAGUAR F-PACE P400E LIMITED EDITION

jaguar f-pace p400e limited edition

Met de F-PACE P400e Limited Edition, beschikbaar als S en R-Dynamic SE, speelt Jaguar in op de grote vraag naar deze uiterst efficiënte PHEV-uitvoering (Plug-in Hybrid Electric Vehicle). Deze uitvoering met 297 kW/404 pk combineert krachtige prestaties met de voordelen van een fluisterstille elektrische aandrijflijn. De elektromotor biedt, samen met een geavanceerde Ingenium benzinemotor, niet alleen zeer lage verbruiks- en emissiewaarden, maar natuurlijk ook een uiterst dynamische en stijlvolle rijbeleving. Bovendien bieden beide limited editions zowel een rijkere uitrusting als een aangenaam klantvoordeel. Financial Lease vanaf € 709 per maand*.

Plan een proefrit

F-PACE P400e LIMITED EDITION S

De F-PACE P400e Limited Edition S is gebaseerd op de F-PACE P400e S en biedt naast de uitrusting van die uitvoering de volgende extra standaarduitrusting: 

• Glazen panoramadak met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel vóór

• 12-voudig elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen

• Cold Climate Pack (verwarmbare stuurwielrand, hogedruk koplampsproeiers, verwarmbare voorruit) 

De F-PACE P400e Limited Edition S is leverbaar vanaf € 81.565; een aantrekkelijk prijsvoordeel van € 3.302 t.o.v. een auto met individueel geselecteerde opties. Deze unieke 22MY-uitvoering is beschikbaar uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Financial Lease vanaf € 709 per maand*.

 

Download brochure
JAGUAR F-PACE P400E LIMITED EDITION
JAGUAR F-PACE P400E LIMITED EDITION

F-PACE P400E LIMITED EDITION R-DYNAMIC SE

 

De F-PACE P400e Limited Edition R-Dynamic SE is gebaseerd op de F-PACE P400e R-Dynamic SE en biedt naast de uitrusting van die uitvoering de volgende extra standaarduitrusting: 

• Glazen panoramadak met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel vóór 

• 16-voudig elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie 

• Cold Climate Pack (verwarmbare stuurwielrand, hogedruk koplampsproeiers, verwarmbare voorruit)

• Driver Assist Pack (Adaptive Cruise Control, Rear Collision Monitor) 

De F-PACE P400e Limited Edition R-Dynamic SE is leverbaar vanaf € 88.180; een aantrekkelijk prijsvoordeel van € 3.547 t.o.v. een auto met individueel geselecteerde opties. Deze unieke 22MY-uitvoering is beschikbaar uit voorraad, zolang de voorraad strekt. Financial Lease vanaf € 709 per maand*.

 

 

Download brochure

Meer ontdekken over de f-pace p400e phev?

De F-PACE P400e Plug-in Hybrid is ontworpen voor efficiency en biedt naast een rijke uitrusting ook een geavanceerde aandrijving en de mogelijkheid om tot 53 km volledig elektrisch te rijden.

 

 

Ontdek meer over de F-PACE PHEV
JAGUAR F-PACE P400E LIMITED EDITION

Plan een proefrit

 

*Disclaimer: Het zakelijke financieringsaanbod betreft een Financial Lease via Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. Financieringsvoorbeeld op basis van 60 maanden, 20.000 km per jaar, aanbetaling en slottermijn. Informeer bij ons naar de actieperiode, voorwaarden en een passende offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden.